Tweedehands ladekasten

Filters
0 ProductenPagina 1 van 1

Apotheektechniek is specialist op het gebied van gebruikte apotheek ladekasten. Al onze ladekasten worden bij binnenkomst geheel opgebouwd en volledig gereviseerd. Elke lade wordt nagekeken en waar nodig worden reparaties uitgevoerd. Zo bent u zeker van nog vele jaren plezier van een gebruikte ladekast van Apotheektechniek.Hoe werkt het?


Wij hebben doorlopend verschillende ladekasten op voorraad. Dit zijn veelal Willach ladekasten, niet ouder dan 7 jaar en van het nieuwste type, het zogehete FAMA 7007 systeem. Dit klapsysteem zorgt voor een soepele terugloop van de lade en is een ruimte besparende oplossing. De ladekasten worden altijd geheel opgebouwd en eventuele gebreken worden direct verholpen. U moet hierbij denken aan kapotte wieltjes en gebroken bodemplaten. De ladekasten die u bij ons aanschaft zijn dus in staat om zeker nog vele tientallen jaren dienst te doen.

 

Bij aanschaf van een ladekast kunt u zelf zorg dragen voor het transport en de montage. Wij kunnen dit ook voor u regelen indien gewenst.Het transport gebeurt op europallets ( 1 per 2 kolommen ) en de staanders worden los vervoerd. Een ladekast van 8 kolommen wordt dus op 4 europallets vervoerd en heeft 9 losse staanders.De kosten voor het transport hangt af van de grootte van de ladekast en de afstand. Een transport van een 8 zuils ladekast in naar bijvoorbeeld Noord Brabant zal ongeveer €500,- kosten. Voor meer info kunt u het beste contact met ons opnemen op +31 35 6227288